Sorokin și actrița americană Tori Spelling (51 de ani, „Beverly Hills 90210”) au primit cele mai puține voturi din partea publicului și au fost eliminate, alături de partenerii lor.

Când a fost întrebată de prezentatoarea Julianne Hough ce a câștigat din această experiență, Anna Sorokin a spus: „Nimic”.

Până și dansatorul profesionist Ezra Sosa (23 de ani), percehea, a fost surprins de răspunsul monosilabic. „Cât de lipsit de respect poți fi de fapt?” s-a întrebat un utilizator, pe X.

În ultimele săptămâni, Anna, care s-a născut lângă Moscova, s-a confruntat cu multe critici pentru că a participat la popularul show de TV, deși era plasată încă în arest la domiciliu. Ea primise permisiunea specială de la autorități pentru a participa la spectacolul de dans de la Los Angeles și a participat cu o brățară electronică de urmărire montată pe gleznă.

„Nu a fost deloc o problemă mare. E ușoară și am asortat-o pefect cu ținuta”, explica Sorokin.

Sorokin a ajuns în Germania împreună cu părinții ei. în adolescență și apoi a absolvit liceul în Eschweiler, lângă Aachen. Apoi s-a mutat la Londra, Paris și New York, unde poza ca o moștenitoare de un milion de dolari în înalta societate din Manhattan sub pseudonimul „Anna Delvey”.

Între 2013 și 2017, Anna Sorokin a escrocat peste 275.000 de dolari de la bănci, hoteluri și persoane private. A fost condamnată la 4 ani de închisoare. Anna Sorokin a fost eliberată pentru „bună purtare” după 17 luni și plasată în arest la domiciliu.

Din cauza vizei expirate, a fost reținută temporar în detenție în așteptarea deportării, dar era din nou liberă „în anumite condiții” de aproximativ doi ani.

Serialul Netflix „Inventing Anna“, din 2022, a făcut cunoscut cazul ei la nivel planetar.

Urmărește-ne pe Google News