Chiar daca are dimensiunile unui manechin, Ana Constantin – pe numele de vedeta Annes – pofteste la cele mai alese mancaruri. Locul unde isi poate satisface toate mofturile culinare este chiar restaurantul pe care il are impreuna cu iubitul ei, Dan. Insa putini stiu ca Ana e o bucatareasa desavarsita si ca ii place la nebunie mancarea indiana. De altfel, acesta e si motivul pentru care ea a invatat sa prepare singura vinete indiene.

In speranta ca ne va convinge sa fim „abonati” ai bucatariei indiene, ne-a dat si noua reteta acestui fel de mancare, care se prepara in 40 minute si pentru care avem nevoie de 1 kg vinete, 4 cepe, 150 g unt, sare, piper, doua oua si pesmet. Se spala vinetele, li se taie cotorul si se imparte fiecare vanata in jumatate, pe lungime. Se scoate miezul, se toaca si apoi se amesteca cu ceapa. Se adauga sare si piper, dupa care compozitia e pusa intr-o tigaie cu unt incins si prajita usor cateva minute. Apoi se umplu vinetele, se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei mult.

 
 

Urmărește-ne pe Google News