Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

UPDATE, ora 14.23. Anchetatorii fac, luni, percheziţii la Kristof Lajos, cunoscut ca „antrenorul de genii” şi arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant când viola un minor. Potrivit unor surse judiciare, luni au loc percheziţii la Kristoff Lajos, la Rin Vitan-Bârzeşti.

Știre inițială: Anchetatorii spun că astfel de explicații nu pot fi acceptate, deoarece ar exista probe care arată contrariul. A ieșit la iveală faptul că bărbatul ar fi avut o legătură nepotrivită cu un alt minor, arată sursele TVR.

Prins în flagrant delict în timp ce întreținea relații sexuale cu un băiat de 14 ani, în apartamentul său, Lajos Kristof a spus că actele sexuale cu minorul aveau loc inconștient, fiind somnambul.

În continuarea, anchetei, polițiștii Secției 26, cei care instrumentează dosarul, încearcă să afle dacă este vorba de o singură victimă sau sunt implicați mai mulți copii.

„Te-ar deranja dacă m-aș vedea și cu alți băieți?”. Aceasta e întrebarea pe i-ar fi adresat-o Lajos Kristof minorului de 14 ani, după cum susțin surse judiciare, lucru care le-a dat de bănuit că ar putea exista legături și cu alți minori.

Prins în flagrant delict de polițiști

Kristof Lajos, cunoscut drept „antrenorul de genii” pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi speciale în mediile defavorizate, a fost prins în flagrant delict, sâmbătă, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, scrie News.ro, care preia un comunicat al Poliției.

În vârstă de 39 de ani, bărbatul, orfan crescut în centrele Protecției Copilului, este din Reghin, Mureș, iar presa a relatat despre numeroasele premii internaționale pentru inovație în educație pe care acesta le-a primit.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din sectorul 4. Din cercetările şi verificările efectuate în cauză a rezultat că bănuitul l-ar fi ademenit pe minorul de 14 ani, cu scopul de a întreţine raporturi intime, prin oferirea unor sume de bani ori promiterea altor beneficii”, se arată în comunicat transmis de Poliţia Capitalei.

La numărul de urgenţă 119 se pot semnala cazurile de abuz asupra copiilor.

Urmărește-ne pe Google News