Sumar
Atentat cu mașină capcană în capitala Turciei! Cel puțin 37 morți și peste 100 de răniți | Imagini ȘOCANTE | VIDEO

Momentul EXPLOZIEI din Ankara, surprins de camerele de supraveghere / VIDEO

Accesul la Facebook și Twitter, interzis în Turcia în urma exploziei din Ankara soldată cu 37 de morți

Un ambasador s-a aflat la câțiva metri de explozia din Ankara

Ministerul Român de Externe a anunțat că nu sunt cetățeni români printre victime. ”Ambasada României la Ankara are în atenție incidentul produs în seara zilei de 13 martie 2016. În acest sens, a întreprins în regim de urgență demersurile legale pe lângă autoritățile locale, pentru a afla dacă printre victime se află şi cetățeni români. Până la acest moment, nu sunt indicii cu privire la cetățenia victimelor, verificările fiind în curs. Misiunea diplomatică română se află în legătură permanentă cu autoritățile turce şi este pregătită să acorde asistență consulară de specialitate dacă situația o va impune”, arată MAE într-un comunicat.

Din primele informații reiese că a fost vorba de un atac cu o mașină capcană. Explozia s-a produs în apropierea unei stații de metrou din zona Bulevardului Ataturk, unde sunt situate mai multe ministere. Mai multe mașini au luat foc. Poliția a închis zona și ambulanțele s-au deplasat la locul unde s-a produs deflgrația.

Fumul putea fi văzut de la 2,5 kilometri distanță. În imaginile difuzate de televiziuni puteau fi văzute autobuze calcinate și numeroși membri ai echipelor de salvare transportând răniți.VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Urmărește-ne pe Google News