Imaginile, una cu o rachetă, alta cu un lansator de rachete, a treia cu un elicopter militar și a patra care pare de sărbătoare, fiindcă se disting artificii, „vor să omagieze puterea militară rusă”, crede The Guardian.

„Urmând o cale demnă…”

„Urmând o cale demnă: sărbătorește Ziua Apărătorului Patriei instalând imaginile de fundal pe desktop sau tabletă”, notează ministerul, care oferă și linkurile de unde pot fi descărcate imaginile.

Tot miercuri, președintele Vladimir Putin i-a felicitat pe cetățenii Rusiei de Ziua Apărătorului Patriei, a notat agenția de stat Ria Novosti.

Vedem cât de dificilă este situația internațională, cu provocările existente, cum ar fi slăbirea sistemului de control al armelor sau activitatea militară a blocului NATO

Vladimir Putin:

Ziua Apărătorului Patriei este sărbătorită de Federaţia Rusă pe 23 februarie și este închinată soldaţilor ruşi care au luptat împotriva invadatorilor de-a lungul anilor şi au apărat cu propria viaţă pământul strămoşesc. Este denumită astfel din 1992. Înainte a purtat numele de „Ziua armatei şi a flotei maritime militare sovietice”.

Urmărește-ne pe Google News