Chiar daca legistii au dat verdictul in cazul mortii miliardarului Florian Anghelescu (foto), anchetatorii inca mai scormonesc in trecutul apropiat al barbatului, pentru a afla cum s-au scurs ultimele ore din viata acestuia.

Juridic, nu mai are importanta, dar astfel se incearca macar aflarea motivatiei care l-a impins pe afacerist sa isi curme zilele. Foarte multe raspunsuri ar putea oferi telefonul mobil al “magnatului tutunului”, in memoria caruia au ramas numerele de telefon si numele celor care l-au sunat inainte ca acesta sa se spanzure.

De altfel, intr-o prima faza, asa s-a ajuns si la cei cativa patroni de standuri din Complexul Flora, romani si arabi, cu care Anghelescu s-a intalnit in dimineata fatidica. Anchetatorii au stabilit ca inainte de a se sinucide, Anghelescu a primit, intr-un interval de doua ore, sapte apeluri de la persoane care vor fi identificate si, mai apoi, audiate.

Patriarhia Romana a anuntat ieri ca preotii care au oficiat slujba de inmormantare a lui Florian Anghelescu nu sunt clerici ai Bisericii Ortodoxe Romane. Unul din asa-zisii preoti a fost dat afara din Biserica din cauza abaterilor si delictelor repetate.

Urmărește-ne pe Google News