Laurentiu Cazan e acuzat de o tanara din Ploiesti ca a sedus-o, a lasat-o insarcinata, iar acum refuza sa-si recunoasca fiul. Claudia Voicila l-a dat in judecata pe interpret, in speranta ca instanta il va obliga sa-si recunoasca paternitatea.

Laurentiu Cazan are un copil de 7 ani, la Ploiesti, din relatia cu o tanara pe nume Claudia Voicila (25 ani). Desi au trecut ani de cand s-a nascut copilul, interpretul nu vrea sa-si recunoasca oficial fiul.

Laurentiu si Claudia s-au cunoscut la Brasov, in urma cu 11 ani. Ea avea atunci 14 ani si defila ca manechin la emisiunea ‘Ceaiul de la ora 5. S-au intalnit apoi la Baile Herculane si la Amara, la diverse evenimente. Incetul cu incetul, intre cei doi s-a infiripat idila. Cu 8 ani in urma, Claudia a ramas insarcinata. Nasterea propriului fiu l-a prins pe Laurentiu in Olanda. Atunci i-a promis Claudiei ca o va lua de nevasta.

„Isi bate joc de fiica mea. Nu are bun simt”

‘Nu m-am opus relatiei lor, am crezut ca se iubesc… dar nu stiam cu cine am de-a face!, ne-a povestit Eliza Voicila, mama fetei.  ‘Fiicei mele ii spune si acum ca o iubeste. Isi bate joc de ea! Nu are bun simt! Are un copil superb si nu vrea sa il recunoasca. Nu il inteleg de ce refuza sa-si faca datoria de parinte. L-a tinut in brate cand era mic copilul, a venit si a dormit la noi, a mai povestit femeia.

Contactat de Libertatea, cantaretul a refuzat orice comentariu.

 

Urmărește-ne pe Google News