Romaqua sărbătoreşte 5 ani de când a intrat pe piaţa berii cu brandul Albacher, produs în “laboratoarele” de la Sebeş, după o reţetă tradiţională ce foloseşte ingrediente 100% naturale. “Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere pe care o folosim cumulează cele mai noi procese de producţie, precum şi tehnologia cea mai avansată”, explică Arpad Simonffy (foto), berarul-şef de la Sebeş, în timp ce verifică pe un calculator dacă totul este în regulă în fabrică.
“Fac frecvent controale şi de acasă, mai ales noaptea, după ce se termină meciurile. Oamenii de aici deja ştiu că nu pot să dorm dacă nu mă asigur că totul e în ordine”, mai adaugă acesta. Arpad are 53 de ani, iar de 27 e berar.
A făcut numeroase specializări în Germania, toate legate de fabricarea berii, iar unul din marile succese profesionale ale sale a fost crearea brandului Albacher, acum 5 ani, după care au venit Dorfer şi Mühlbacher. Albacher este prezent pe piaţă cu sortimentele Albacher Premium, Albacher Winter, Albacher Easter şi, mai nou, Albacher Radler, acestea fiind îmbuteliate atât la PET şi doză, cât şi la sticlă.

Urmărește-ne pe Google News