Deşi în timpul spectacolului, care a avut loc în 1999, nu apar scene de sex, momentele de striptease alăturate imaginii lui Moş Crăciun sunt de-a dreptul şocante! Show-ul începe cu trei yoghine îmbrăcate în Crăciuniţe, care se dezbracă lent, culmea!, pe muzică de meditaţie, în faţa Moşului. Încercând parcă să îl cucerească, cele trei tinere îşi lipesc sânii goi de el, apoi îşi scot lenjeria sumară şi dansează în jurul bătrânului bărbos, care pare copleşit. Momentul e urmat de un alt număr de striptease, de această dată masculin.

Cei trei bărbaţi încearcă şi ei să o cucerească pe Doamna Crăciun şi o pipăie pe tot corpul. Următorul show îi aparţine unei yoghine care, după ce îşi dă jos haina de blană, rămâne doar în lenjerie intimă. Femeia dansează singură, apoi mimează sexul oral cu un ceainic. Uşor, uşor renunţă şi la lenjerie şi se întinde pe haina ei de blană. Din această poziţie începe să se masturbeze în faţa yoghinilor, printre care şi gurul Gregorian Bivolaru.

Urmează o interpretare a naşterii Domnului, în varianta MISA, însă şocant este că pe scenă apare şi o fetiţă care nu pare să aibă mai mult de 10-12 ani. E drept că în acea “piesă” nu sunt scene cu tentă sexuală, însă e greu de spus dacă micuţa era în sală şi în timpul spectacolelor de striptease care au avut loc înainte. La final, yoghinii aplaudă, apoi Bivolaru e salutat de femeile din jur: fiecare trece pe la el şi îl sărută pasional!

Anul acesta se organizează la Oradea

“Obiceiurile” de Crăciun ale adepţilor MISA vor avea loc şi anul acesta, într-un hotel din Oradea, aşa cum declară o fostă practicantă a cursurilor de integrare în absolut, Cecilia Tiz. Într-un mesaj trimis prin internet redacţiei Libertăţii, femeia susţine că are informaţii conform cărora cursanţii MISA se vor întâlni în perioada 27 decembrie 2010 – 2 ianuarie 2011 la un hotel din Oradea, pentru petrecerile porno marca Gregorian Bivolaru.

Scene erotice şi la alte întruniri

După cum Libertatea a dezvăluit în luna august, la una din spiralele anuale de la Costineşti, membrii MISA au făcut un adevărat show erotic pentru a o alege pe noua miss. Candidatele s-au dezbrăcat, au dansat şi chiar s-au masturbat în faţa juriului din care făcea parte şi gurul Gregorian Bivolaru.

Urmărește-ne pe Google News