„Într-un moment de furie, suspectul a scos un ciocan dintr-una dintre valizele sale și a atacat personalul și materialele tehnice din zona de check-in. Bărbatul a susținut că și-ar fi cumpărat un bilet spre Miami prin intermediul unei platforme de internet, dar, de fapt, zborul nu fusese rezervat niciodată”, a explicat locotenentul Manuel Narvaez.

Haitianul susține că a fost victima unui site fals de vânzare de bilete de avion, însă American Airlines a detaliat, că, de fapt, pasagerul nu avea viză pentru a intra pe teritoriul SUA.

În imaginile din aeroportul Nuevo Pudahuel, difuzate pe rețelele sociale, se vede cum bărbatul scoate un ciocan din geantă și, în mijlocul urletelor, începe să distrugă metodic computerele și monitoarele, provocând îngrijorare și frică printre pasagerii din jurul său.

„Nemernicul ăla este capabil să omoare pe cineva”, se aude spunând o femeie, martoră la scena violentă. Într-un final, nimeni nu a fost rănit.

Individul, care locuiește în Chile de șase ani, a fost reținut de personalul aeroportului, care, ulterior, l-a predat carabinierilor chilieni.

Pasagerul a cauzat daune estimate la 20 de milioane de pesos, circa 20.000 de euro.

Bărbatul a primit o amendă administrativă egală cu contravaloarea pagubelor și are interdicție de a se mai apropia de aeroport până când nu-și rezolvă problemele cu viza pentru SUA.

Urmărește-ne pe Google News