DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cazul tinerei ucise de urs în Munții Bucegi a ajuns în NY Times. Expert: Sacrificarea urșilor ar putea fi cel mai uman „compromis”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Camitza39   •   19.07.2024, 08:47

O prostie sa omori animalele, cand tu le-ai ocupat habitatul cu casele pana in varfurl muntelui, cand tu le tai padurile pt un pat si o biblioteca, cand nu mai au ce manca....omorarea lor nu este o solutie, ceea ce se intampla acum este tot din vina omnului, tb gasite solutii benefice si pt animale si pt om...in concluzie suntem indolenti si incompetenti...

gigiladrea   •   18.07.2024, 20:02

bineinteles ca "unii experți au descris sacrificarea planificată a animalelor ... nu va garanta siguranța oamenilor" ptr ca 481 pe an raportat la cei 8 - 10.000 existenti este egal cu zero daca avem in vedere si rata foarte mare de inmultire a ursilor existenti; singura solutie ar fi fost omorarea a 90% si sa fie lasati numai 800 - 1000 cel mult dar presiunea ongurilor este prea mare ptr politicienii nostri care nu ii rezista si s-ar parea ca nici nu vor asta; se repeta situatia oamenilor ucisi de caini vagabonzi sau nu cand deasemenea ongurile au facut presiuni la care clasa politica nu a rezistat; problema nostra este ca ni se dicteaza cu agresivitate din occidentul putred de bogat ce trebuie sa facem in privintele astea ca si in multe altele si in capitalism intotdeauna banul vorbeste si are ultimul cuvant

danutcornel   •   18.07.2024, 19:09

sa vina americanii sa ia ursii si sa ai duca la ei in america daca le plac atata

demostene1   •   18.07.2024, 17:38

deci daca merg pe drum si ma loveste o masina e vina 100% a soferului si trebuie sa incepem sa vanam soferi? sau cand merg pe drum am niste resposabilitati? la fel ca atunci cand merg printr-o padure salbatica?

IulianH6   •   18.07.2024, 17:30

NU Urșii sunt de vină pentru-că oamenii sunt incompetenti, indolenti, le-au ocupat habitatele. În acele zone Busteni, Predeal, Brașov se știe că săptămanal vin mii de turisti ... Ce face statul pentru protectia lor ?! nimic. Acolo sunt o droaie de politisti, jandarmi, etc plătiti din bani publici ca să taie frunze la câini.

BogdanMd   •   18.07.2024, 15:54

In New York times nu ajunge si cum se exploateaza padurile Romaniei de ajung animalele astea sa iasa pt hrana?Chiar nimeni nu face legatura intre temperaturile UNICE pt Romania si exodul din ultima perioada a animalelor din padure/munte??????Suntem culmea coruptiei si a manipularii....Ajungem sa omoram animale pt ca le distrugem habitatul pentru un pat si o biblioteca?????

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close