Finot a încheiat cursa cu un timp de 8:52.76, terminând în urma medaliatelor Winfred Yavi din Bahrain (aur), Peruth Chemutai din Uganda (argint) și Faith Cherotich din Kenya (bronz) și devenind una dintre cele patru femei care au terminat competiția în sub nouă minute, relatează Euronews.com. Un record european.

După încheierea probei, Finot a alergat spre tribună și-a cerut în căsătorie iubitul, dar nu cu un inel cum se obișnuiește, ci cu o insignă pe care o avea prinsă în spatele ecusonului de pe tricou. Atleta s-a așezat în genunchi, iar după ce logodnicul ei, uimit și copleșit de bucurie, a spus „da”, i-a prins insigna de tricou și s-au sărutat în aplauzele spectatorilor.

După această neobișnuită cerere în căsătorie a iubitului ei – triatletul spaniol Bruno Martínez Bargiela – care a fost impresionat până la lacrimi, cuplul s-a îmbrățișat pasional.

Momentul a devenit viral pe rețele de socializare. Este o inversare drăgălașă de roluri, adică varianta clasică, în care el îngenunchează în fața ei și îi oferă inelul, cerând-o în căsătorie. De această dată, ea a făcut gestul,

Moda logodnelor, lansată de Argentina

Argentina a fost cea care a lansat moda logodnelor la Jocurile Olimpice. Pe 25 iulie, cu o zi înainte de ceremonia de deschidere, handbalistul Pablo Simonet a cerut-o în căsătorie pe Maria Campoy, în Satul Olimpic.

Propunerile de nuntă la Jocurile Olimpice de la Paris au coincis adesea cu câștigarea medaliilor.

Vinerea trecută, partenerii francezi de navigație Sarah Steyaert și Charline Picon s-au logodit după ce au obținut medalia de bronz.

O zi mai târziu, a venit rândul Chinei. Jucătorul de badminton Liu Yu Chen i-a oferit iubitei sale, Huang Ya Qiong, un inel de logodnă la doar câteva minute după ce ea a câștigat medalia de aur în finala de dublu mixt.

Și echipa Statelor Unite a fost foarte activă. Canotorul Justin Best s-a logodit luni cu fosta dansatoare irlandeză Lainey Duncan, la o zi după ce americanul Payton Otterdahl a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Maddy Nilles, în fața Turnului Eiffel.

FOTO: Captură video

Urmărește-ne pe Google News