În cadrul evenimentului organizat de Fan Club Michael Jackson, tinerii au dansat ieri în cinci locuri din Capitală. Au pus în scenă “The Drill”, o compilaţie de piese de-ale lui Michael, şi au impresionat publicul cu mişcările lor. Momentul i-a fost dedicat regelui muzicii pop în ziua în care el ar fi împlinit 52 de ani.

 

«Michael e veşnic»

Alexia (8 ani) a impresionat ieri publicul venit să-i vadă pe fanii lui Michael dansând. Are multe costumaţii ca ale starului, toate făcute de mama ei. “Michael e veşnic. Îmi place tot la el”, ne-a mărturisit fata.

E un fan înrăit

Arthur l-a îndrăgit pe Michael încă de când avea 4 ani şi îl auzea cântând la televizor. Acum, la 6 ani, se declară un fan înrăit. Are o costumaţie ca a “regelui” şi spune că toată camera e tapetată cu postere cu el. Ieri, el a fost cel mai tânăr fan venit la evenimentul dedicat lui Michael în Afi Cotroceni.

«Regele», pictat în ulei

Domnica Cârjaliu (55 de ani) spune că l-a iubit dintotdeauna pe Michael. Când a auzit că a murit, s-a hotărât să-i facă tablouri. Are aproape o sută puse în toată casa. Ieri le-a expus şi în Parcul Herăstrău. “Îl văd zilnic în aceste tablouri şi aşa îmi mai consolez suferinţa”, ne-a mărturisit Domnica. Creaţiile ei costă între 1.300 şi 3.000 de lei.

Foto: Vlad Chirea

Urmărește-ne pe Google News