O echipă de cofetari a frământat aluatul şi a pregătit ingredientele încă de joi, iar pasca a fost expusă şi împărţită bucureştenilor care au venit să asiste la omologarea recordului.
Acesta a fost înregistrat în World Record Academy ca ”Cel mai mare număr de porţii de pască servite”, iar bucureştenii s-au îngrămădit să prindă şi ei câte o bucată de delicatesă specific românească.

Uite ce cantităţi au fost folosite :
Pentru realizarea pascăi record au fost folosite : 80 kg de făină, 1, 5 kg de drojdie de bere, 1, 6 kg de zahăr, 12 litri de lapte, 300 de ouă, 45 kg de brânză de vaci, 3 kg de smântână, 6 kg de unt, 1, 2 kg de coajă rasă de lămâie şi portocală, 6 kg de stafide, 90 de plicuri de zahăr vanilat şi 3 kg de griş.

Urmărește-ne pe Google News