Actorul Augustin Viziru se pregăteşte pentru cel mai important moment din viaţa sa. Vrea să se căsătorească religios cu iubita lui, Oana Mareş. Şi nu oriunde, ci în inima munţilor, la Poiana Braşov. Petrecerea va avea loc la restaurantul Hotelului Aurelius-Împăratul Romanilor.

După ce, anul trecut, Augustin şi Oana s-au cununat la Starea Civilă, cei doi vor să facă anul acesta o nuntă ca-n poveşti. Au ales pentru serbarea marelui eveniment restaurantul Hotelului Aurelius – Împăratul Romanilor , din Poiana Braşov. Se zvoneşte că şi căsătoria în faţa lui Dumnezeu o vor face tot în Poiană, la biserica din lemn de lângă pârtie. Tinerii abia aşteaptă marele eveniment, nu de alta, dar vor ca după aceea să facă şi un bebeluş. Au lansat deja invitaţiile prietenilor lor, printre cei ce vor veni la petrecere aflându-se şi Ion Ţiriac.

Meniul de nuntă costă 180 de lei de persoană

La Hotelul Aurelius – Împăratul Romanilor, din Poiana Braşov, preţurile pentru un meniu de nuntă pornesc de la 180 de lei de persoană. Cei care aleg această locaţie, situată pe malul lacului Mioriţa, au la dispoziţie două localuri luxoase. Astfel, se poate alege Restaurantul Albastru, unde meniul costă 180 de lei de persoană, sau pe cel Roşu, cu un meniu de 230 de lei. Pentru rezervări, apelaţi la numărul de telefon 0722.234.981 sau la adresa de email: complexaurelius@ yahoo.com.

Urmărește-ne pe Google News