Începând cu 28 octombrie 2024, autobuzul turistic va circula în fiecare sfârșit de săptămână (vineri, sâmbătă și duminică), de la ora 12.00 până la ora 17.00, cu plecări la interval de o oră. Ultima cursă va fi la ora 17.00.

Călătorii sunt rugați să țină cont de faptul că programul poate fi influențat de condițiile atmosferice nefavorabile, precum aversele de ploaie, perioade în care cursele nu se vor desfășura.

Traseul autobuzului include următoarele obiective turistice: Piața Unirii, Grădina Zoologică, Muzeul Țării Crișurilor, Templul Francmasoneriei, Sinagoga Ortodoxă, Parcul 1 Decembrie, Colegiul Emanuil Gojdu, Parcul I.C. Brătianu, Aquapark Nymphaea, Drumul Expres, Magazinul Crișul, Palatul Copiilor, Palatul Baroc, Șirul Canonicilor, Gara Centrală, Palatul Poștei, Palatul Justiției, Casa Darvas, Piața Regele Ferdinand, Primăria Oradea și Piața Unirii.

Prețul unui bilet de autobuz pentru adulți este 10 lei, iar pentru copii, 5 lei. Biletele se achiziționează direct de la șofer, la urcarea în autobuz.

Urmărește-ne pe Google News