DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Averea lui Dan Condrea, imposibil de confiscat. Iubitele fostului patron Hexi Pharma au câștigat lupta juridică cu DNA

« Înapoi la articol

Comentarii (10)

borabora   •   05.08.2024, 00:00

Dar miile de morti din spitalele dezinfectate de Hexifarma , firma SRI, cum vor fi recuperati ? Judecatorilor nu le pasa ca ei nu se interneaza in Romania decat poate in sistemul lor privat dar tot asa de infectat. Oricum Dzeu nu doarme si cand te judeca nu scapi nici in gura de sarpe.

hurricane   •   04.08.2024, 10:52

e simplu, sunt judecatori putini, procurori putini, daca am amgaja cate 100 din fiecare in fiecarejudecatorie si procuratura ar fi bine pentru lege dar rau pentru inculpati ca astea SAR putea sa fie prea cinstiti si sa dea deciziile corecte

maximala   •   04.08.2024, 08:57

In Romania viitorii pensionari speciali isi fac datoria fata de cei cu bani.Justitia si procuratura adauga "plus valoare" la distrugerea tarii.Scarba si sila.

MementoMori   •   04.08.2024, 02:30

cel putin una a fost si complice

Serban_radu.   •   04.08.2024, 00:03

Traim intr-o tara in care poti sa furi, poti sa accidentezi mortal , sa violezi, sa abuzezi sexual, sa plagiezi pentru diplome sau doctorat, sa fugi din tara chiar daca esti condamnat, sa faci trafic de droguri si persoane, si........... ,pentru ca daca faci parte din #gasca care trebuie , #corecta noastra justitie ,incepand cu instantele primare si pana la ICCJ si CCR te scapa si te fac ca nou . Asta este putreziciunea statului roman care ne trage inapoi . Nu pensiile speciale, preturi si alte nemultumiri cotidiene pe care TV aservite ne manipuleza zilnic sa nu vedem unde este adevarata problema a Romaniei . Hai sa lasam generalii si alte stiri de cancan si sa restructuram justitia care este corupta pana in maduva oaselor si oricand poate fi acuzata de complicitate .

DanielNuPreaFericitul   •   03.08.2024, 22:15

Asta, probabil, e cel mai mare atentat la sanatatea publica si, cu toate astea, organele statului, au musamalizat cazul ! In concluzie, au murit oameni in spitale din cauza infectiilor nosocomiale care nu au putut fi stapanite din cauza apei chioare vandute de catre HexiPharma spitalelor si nimeni nu e vinovat de nimic, nici macar mortul si cu asta-basta ! Asta se cheama Justitie in RO !

Andan09   •   03.08.2024, 22:03

Nu era necesara stirea, deja stim ca in Romania e legal sa furi...

Mirciulica   •   03.08.2024, 21:22

Să ințelegem că procurorii, plătiți regește încă în activitate fiind, si apoi la fel, ca pensionari speciali, sunt așa de slabi incat nu cunosc procedurile, ajungând să le dea judecătorii cu cpp in cap ? Sau este un tertip ( practicat pe scara larga, dealtfel, in justiție ), ce duce la salvarea întregii moșteniri ( creata prin infracțiuni grave și atentat la sănătatea și viața noastră, apacienților ,) minus comisionul, se înțelege, comision care "înfrumusețează" consistent viața procurorilor de caz. Ca și Romania educata, justiția este și ea o circoteca, dar care aduce enorme beneficii celor care o plămădesc.

gigiladrea   •   03.08.2024, 21:10

prescriptii si prejudicii nerecuperate ceva normal la justitia noastra si parlamentul nostru care a facut cadou zeci de mii de prescriptii la zeci de mii de infractori nu e cazul sa ne facem iluzii cu privire la prejudiciu in tara care nu a recuperat decat 3% din prejudiciile dispuse in instante din ultimele decenii tara hotilor condusa de hoti

demostene1   •   03.08.2024, 20:58

Cam multe greșeli ale procurorilor. Și cam toate împotriva unor oameni corupți. Oare sunt greșeli intenționate?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close