DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Avertismentul unui medic ATI, după admiterea la Medicină: „Nu ai şanse dacă nu ai pile”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Imiklose   •   23.07.2024, 10:22

Sa nu uitam ca spitalele de stat funcționează ca și cele private. Clienții sunt racolati din spitalele de Stat. NU ai bani nu te baga in seama. După 34 de ani de libertate, SANATATEA este tot un alt sclav al șpăgii, ca și poliția, administrația locală etc.

Carpath   •   23.07.2024, 08:32

Am citit articolul dar nu se precizeaza vinovatii principali.Parlamentul si Ministerul Sanatatiii sunt.Ei raspund.Dar se pare ca mai este nevoie de un 1989 pentru a rezolva problemele din tara asta ,de data asta cu mai multe mii de executati nu numai cu doi.

gigiladrea   •   22.07.2024, 22:39

cauza e simpla si binecunoscuta sanatatea este extrem de puternic subfinantata la o distanta uriasa de alte tari din ue de 34 de ani nemaivorbind de dezorganizare, incompetenta mangeriala si interese personale murdare, determinate de bani si lacomie de la toate palierele ierarhice atat la nivelul ministerului cat si al spitalelor si mai presus de orice refuzul de face si aici ca si in toate celelalte domenii reforma organizationala radicala atat de mult necesara bazata pe realitatile actuale, catastrofale si care sa aiba la baza o strategie bine gandita pe termen lung numai si numai in interesul cetatenilor si nu al guvernelor vremelnice dar astea sunt vise ptr o tara normala iar romania nu a fost si nu va fi niciodata o tara normala

Richardxyz13   •   22.07.2024, 19:05

" in țara cu români nimic nu reușește" Emil Cioran. Mare om, mare dreptate.

Gabryella   •   22.07.2024, 18:50

Crudă realitate din păcate.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close