DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

„Mesaj pentru Putin”. Avioane Eurofighter germane au însoțit bombardierele americane B-52 care au mers din Polonia în Marea Britanie

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

ValiA   •   02.06.2024, 07:41

Omenirea nu știe că cel care manevrează din umbră toate războaiele este Satan Divolul. Toți indivizii aceștia care fac războaie, îi fac jocul necuratului. Ei sunt ca niște păpuși trași de sfori de Marele Păpușar. Însă spectacolul pe care îl oferă ei este groaznic. Ei produc îngrozitor de multă suferință pe pământ prin gândirea și acțiunile lor bolnave. Ceea ce se întâmplă acum pe pământ a fost profeți în Biblie. (Bibli, Matei capitolul 24 și Apocalipsa capitolul 6.) Dar Dumnezeu nu îi va lăsa pe nesăbuiții aceștia să distrugă planeta și omenirea. În curând va veni Regatul lui Dumnezeu care va schimba totul pe pământ. Războaiele vor înceta. Se va face pace și dreptate! Biblia, Apocalipsa 21 :3-5.

Daniel_DNL   •   01.06.2024, 12:00

Deci 2 bombardiere B-52, care trebuiau sa il sperie pe Putin, au nevoie sa fie escortate de alte 2 Eurofighter, deasupra Germaniei care e la mii km distanță de Moscova si care nu este in război cu Rusia. Mai mult as crede ca aia cu avioanele alea sunt mai speriați decât Putin, si mesajul lor catre Putin este ca se tem si sunt fricoși

Sandhuguru   •   31.05.2024, 11:11

Si eu sunt de aceiasi parere cu NATO: in privinta incalzirii globale, cea mai eficienta metoda de combatere este o lunga iarna nucleara.

BONY   •   31.05.2024, 06:40

Cam scump mesagerul,puteau folosi internetul cu acelasi rezultat...

Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   31.05.2024, 00:33

Nici nu trebuie să fie nucleare. În timpul răspunsului la invazia celuilalt dictator, Saddam, o subunitate irakiană s-a predat coaliției. Întrebat de ce a făcut asta, comandatul ei a răspuns scurt: "B-52". Unul dintre interogatori, confuz, îi zice că unitatea lui nu a fost niciodată bombardată de B-52. Răspunsul irakianului? "Nu, dar cea de lângă noi a fost".

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close