DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Aviva Siegel, eliberată din captivitate după 51 de zile, despre abuzurile teroriștilor: „Gardienii lăsau ostaticele să facă duș doar împreună, cu ușa deschisă”

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

sorin82   •   20.02.2024, 13:00

Oameni buni, și unii și ceilalți au răutatea-n sânge și-n suflet. Nu V-aș dori să fiți sub conducerea acestor oameni care sunt conduși de atare gândire... și *** și *** ne-ar ucide până la unul dacă nu le-ar fi frică de represalii.

TZTZ   •   19.02.2024, 10:15

Fabulose comentarii de la persoane care nu au avut "privilegiul" sa fie ostatice in paradisul luptatorilor religiei pacii Hamas...Cum se pupa religia pacii cu ostatici...Se pare ca bine in opinia unora...Poate chiar ar trebuie sa fie recunoscatori acesti ostatici ca au fost rapiti...

TZTZ   •   19.02.2024, 10:07

Fabulose comentarii...P.S. Sa stiti ca pentru terorisii Hamas noi toti ceilalati suntem vazuti la fel ca si evreii, daca nu chiar mai rau...iar pentru doamnele care simpatizeaza cu acesti teroristi verificati putin care a fost si care este situatia sociala a femeilor sub conducerea luminata a Hamas-ului, cei mai reprezentativi membrii ai religiei pacii...

croco601   •   18.02.2024, 22:05

Acuzațiile referitoare la violurile "sistematice" din 7 oct au picat din lipsă de probe. (doar 2 fete în kibuzul Be'eri se potriveau descrierii și au fost găsite complet arse și identificate doar după dantură). Decapitările de copii, asemenea. (Doar Biden i-a văzut). Cei 40 de copii agățați pe sfoara de rufe, la fel. Ultima acuzație adusă Teroriștilor Hamas: Acuzația de Peep Show. CIJ o să-i trimită de la Haga direct la Amsterdam să se uite la cucoane despuiate până li se moaie Kalasnikovul.

CostelMC   •   18.02.2024, 20:29

La ce te aștepți de la unii care cred în poveștile unui bătrân *** care vorbea cu fantome numai de el văzute și auzite și care "s-a căsătorit" cu o fata de 6 ani și a "consumat" căsătoria când fata avea 9. Orice asemănare cu personaje reale nu este întâmplătoare.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Richardxyz13   •   18.02.2024, 15:21

Oare câte palestiniene au acces la dus în captivitatea din Israel? Știe cineva?

    JONS   •   18.02.2024, 16:49

    Richardxyz13   •  18.02.2024, 15:21

    Oare câte palestiniene au acces la dus în captivitatea din Israel? Știe cineva?

    la marriot ai cate o cada in camera. ups... sunt detinuti? asteapta ploaia. doamna asta saraca se astepta la conditii de 4 stele ca ostatic? Ea vorbeste de "violenta sexuala" cand unii se uita la tine. sa inteleg ca la ea nu s-a uitat nimeni? sau ca nu a reusit sa imbratiseze o fata a fost traumatic? devine din ce in ce mai penibil discursul lui "bibi". dar stiu mai bine israelienii ce sa faca cu el si hamas, cum au stiut sa vaneze nazisti dupa zeci de ani.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close