Băiatul din localitatea Bucșani a fost găsit de jandarmii din Prahova sub un pod, aproape înghețat, și cu ghiozdanul în spate.

Este același copil care, în septembrie, plecase de acasă pentru a aduna PET-uri ca să le recicleze, iar cu banii obținuți spera să îşi cumpere trotineta dorită.

„Pentru o trotinetă, un copil de 10 ani a plecat la 40 km de casă. A fost găsit de jandarmi sub un pod. Este vorba despre băiatul din Dâmboviţa care, în urmă cu o lună, a fost dus acasă de jandarmi, după ce plecase din sat pentru a aduna PET-uri ca să îşi cumpere o trotinetă. A dispărut din nou cu acelaşi gând: să strângă bani pentru trotineta visată”, a transmis, vineri, Jandarmeria Română.

Copilul a fost dat dispărut de bunica sa, după ce nu s-a mai întors de la şcoală. El a fost văzut, joi, în jurul orei 23:00, de jandarmii de la Inspectoratul de Judeţean Prahova, sub un pod.

„Atunci când l-au găsit jandarmii, Daniel era îngheţat şi avea cu el ghiozdanul şi bicicleta. Colegii noştri l-au dus la căldură, în maşină, i-au oferit mâncare şi apă, apoi l-au condus la sediul poliţiei, de unde a fost dus acasă, în comuna Bucşani, judeţul Dâmboviţa”, a precizat Jandarmeria Română, într-o postare pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News