Născut pe 28 aprilie 1987, Costin Mugur Isărescu nu are prea multe lucruri în comun cu părintele său, poate doar faptul că umblă mereu cu banii. Parcă nedorind să infirme ideea că, în virtutea veniturilor tatălui, îşi poate permite orice de la viaţă, Costin îşi etalează, pe contul de facebook, garajul auto, garnisit cu nu mai puţin de trei maşini de cinci stele: o Mazda, un BMW şi un Audi! Dacă maşinile şi le schimbă la intervale regulate, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa sentimentală, unde Costin e implicat de câţiva ani într-o relaţie serioasă cu Olga Radu (24 de ani).

Dansator înnăscut, Costin apare mereu în centrul atenţiei, aşa cum s-a întâmplat şi cu prilejul ultimelor Sărbători de iarnă, petrecute de Costin şi de Olga în staţiunea Păltiniş, lângă Sibiu. În fotografiile postate pe facebook, Costin dansează ca-n filme, de cele mai multe ori singur, în timp ce toată lumea din jur îl urmăreşte cu atenţie!

Nu ştim când mai are timp să strecoare, printre atâtea petreceri, şi învăţatul, dar Costin urmează în prezent cursurile Facultăţii de Arhitectură din Bucureşti, specializarea Design Interior.


Bancher pe viaţă

Mugur Isărescu (60 de ani) este cel mai longeviv conducător al unei instituţii publice din România. Numit guvernator al Băncii Naţionale în septembrie 1990, el este în funcţie şi în prezent, după aproape 20 de ani. Singura pauză impusă – între decembrie 1999 şi decembrie 2000, când a fost prim-ministru al României.

Salariul primului bancher al ţării, aşa cum e supranumit Isărescu în lumea financiară, este pe măsura funcţiei, în jur de 7.000 de euro, aşa cum reiese din declaraţiile de avere ale guvernatorului. La un calcul sumar, care nu include şi eventualele bonusuri de performanţă ce se acordă în astfel de funcţii, Isărescu a strâns doar din salariu peste 1,5 milioane de euro în cei aproape 20 de ani de când conduce Banca Naţională.

Produce vinuri la Drăgăşani

Tip discret, Isărescu a stat departe de scandaluri sau de afaceri dubioase, creându-şi o imagine impecabilă. Cu toate acestea, la alegerile prezidenţiale din 2000, când a candidat pentru cea mai înaltă funcţie din stat, din postura de independent, nu a strâns decât 9,54 % din voturile românilor. În ciuda poziţiei sale, Isărescu nu s-a implicat în afaceri de anvergură. Singurul business cunoscut al guvernatorului este acela de mic producător de vinuri, el cumpărându-şi câteva hectare de viţă de vie şi o linie de îmbuteliere în Drăgăşani, oraşul său natal.


Fata lui Isărescu a fost logodită cu consilierul tatălui

Lăcrămioara Isărescu (34 de ani), fiica guvernatorului, a studiat în străinătate, după care s-a angajat la o firmă din Bucureşti, tot din domeniul bancar. Lăcrămioara a fost logodită cu Lucian Croitoru (53 de ani), consilierul pe probleme de politică monetară al tatălui său, cel care a fost desemnat de preşedintele Traian Băsescu pentru funcţia de prim-ministru, în toamna trecută.

Urmărește-ne pe Google News