DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Bancherii milionari ai statului. Ce sume au încasat anul trecut șefii CEC Bank, Exim Bank și BNR

« Înapoi la articol

Comentarii (9)

1Gin   •   12.07.2024, 12:20

Cred că sunt surmenați, vai de ei.

Gabryella   •   10.07.2024, 06:40

În timp ce un administrator de cont, copleșit de targete,responsabilități și asaltul publicului ,,trage” tot greul pentru 3000 lei/luna ,mai marii se lăfăie din vârf și dau directive fără o bază și lipsite de logică dar pe salarii desprinse din basme .

usernameGigel   •   10.07.2024, 03:58

O fi avand bani, dar tot nu stie sa se imbrace Neacsu. Unde mergi ma’ cu costumul ala caroiat? La circ? Zici ca e saltimbanc, nu alta. Doar se stie ca banii nu-ti cumpara si stilul.

PentruPace   •   10.07.2024, 00:00

Furt si jaf marca Psd/Pnl, in timp ce alti romani care au muncit 45 de ani primesc 1600 lei. Va meritati soarta !! La meci iesiti pe stadioane cate 40-50000 de romani. Cand sunteti jefuiti, ascultati manele !!!

ciobanudorin_2006   •   09.07.2024, 20:11

Statul îi protejează pe alde neica nimeni .În loc sa isi protejeze proprii cetateni ei fac cumetreli ptr interesele proprii.Tara nimănui.O sa ajungă în scurt timp sa fie mana cereasca ptr imigranți fiindcă romanii cu siguranță o vor depopula.Asa nu se mai poate.

golgol   •   09.07.2024, 19:58

Români ,acolo s banii dumneavoastră și dobânzile frauduloase și legea dobânzilor frauduloase stopată la Curtea constituțională,acolo sunt banii dumneavoastră și la aleșii voștri ! Voi votați ,ei rad de voi ,ei cu luxul ,voi cu impozitele .Doamne da așa Fra ie....de 35 de ani tot vedeți că e rău voi nu vă gândiți că defapt problema e la legislația coruptă și care i ajuta pe ei ,de exemplu Constituția e pt ei și au toate legile de partea lor așa că voi votați degeaba că oricum ei își dau bani ,legi .Isărescu are 75 mii lei lunar minim...Blaga are 20 mii euro lunar din pensii speciale...Mai vreți???Baaa,români ,treziți va că l ați omorât pe unul cu luxul și ați dat de mai multi ceausesti după 90! Unde i puterea poporului,unde i democrația daca voi nu puteți ca popor să tăiați pensiile speciale?Pai milioane de stau după 9 mosne ...Co rup......de la Curtea constituțională?Trebuie referendum național cu titlul executoriu introdus în Constituție pt modificare și stopare de legi!Trezirea!

HOPAHPO   •   09.07.2024, 19:14

Milionari cu banii romanilor care isi pun economiile in banci si la CEC .Este o insulta a acestor milionari fata de oamenii care muncesc din greu pentru a economisii . Aceasi huzrulai de ani de zile isi imparte banii nostri si ne prostesc cum stiu ei mai bine .Normal un guvernator de o banca nationala nu poate sa fie ales la infinit in aceasi functie .Nimeni nu extens de a face "greseli " ca sa nu spun altfel si atunci acesle "greseli " nu se pot descoperii decat dupa schimbarea boierilor .Cine are atat de mult interes sa il alase pe Iasarescu si Georgescu sa conduca Banca Nationala a Romaniei si pentru ce ? Imi pare o insulta foarte grava ca acesti boieri sa se lafaiasca in banii romanilor, este vreme schimbarii , mai ales ca avem foarte multi romani bine pregatiti si care ar putea sa modernizeze vechile obiceiuri , pe salarii mult mai normale decat milionada primita de acesti huzurlai si care li se pare normal ca noi sa muncim pentru numic si ei sa isi unfle conturile . RUSINE

gigiladrea   •   09.07.2024, 18:40

noua boierime postdecembrista facuta de mafia psdnl de 34 de ani si asta e numai varful aisbergului mai sunt multi altii la stat si mai sunt destul de multi si in privat imbogatiti initial prin furturi de la stat incepand cu celebrii dan voiculescu recent iertat de prejudicii de judecatorii psdisti adrian sirbu care vroaia sa puna o bomba in piata universitatii in 1990 si multi multi altii majoritatea discreti si necunoscuti

iugavirgil   •   09.07.2024, 18:20

mai schimbatii pe bogatasi si pensionari si academicieni si parlamentari si ce dracu mai sunt . puneti baieti tineri cu studii adecvate care sa se implice activ in viata financiara a romanilor si nu in cea personala .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close