Scenele violente, înregistrate de o cameră de supraveghere, au avut loc în seara zilei de vineri, 5 iulie, „în jurul orei 22.38, în timp ce se afla în faţa unui magazin din Bucureşti, sector 6“, potrivit comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Inculpatul a înjunghiat victima, un bărbat de 57 de ani, de două ori cu cuţitul în zona abdomenului, „provocându-i plăgi înjunghiate torace-anterior şi plăgi înjunghiate eviscerate în zona abdomenului superior“. Victima a fost salvată de intervenţia echipajelor medicale de urgenţă.

„Agresiunile au fost exercitate în public, de faţă fiind mai multe persoane cărora le-au fost insuflate sentimente de teamă, revoltă şi insecuritate, fiind astfel tulburată ordinea şi liniştea publică”; a mai notat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care anchetează cazul.

Până în prezent, ancheta nu a stabilit motivul agresiunii, „inculpatul refuzând să ofere un motiv plauzibil”. Ancheta arată că şi agresorul, şi victima erau sub influenţa alcoolului.

Iniţial, autorul agresiunii a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Scenele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă și difuzate de site-ul Știrile Pro TV. În imagini, se vede cum un bărbat coboară dintr-o mașină albă, ținând un cuțit în mână.

După ce are o discuție în contradictoriu cu victima, pe care o împinge, dă să plece. Se întoarce și-l taie de două ori cu cuțițul pe bărbat.

În imagine apar alte 3 persoane care nu intervin.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Urmărește-ne pe Google News