La fața locului, au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Ploiești, a pătruns în sediul instituţiei, ar fi ameninţat că se sinucide şi că va incendia clădirea, aruncând în interiorul acesteia cu produs petrolier, fără a aprinde substanţa respectivă, ulterior plecând de la faţa locului”, a transmis IPJ Prahova.

Bărbatul a mers în audienţă pentru a solicita date despre fostul proprietar al casei în care locuieşte, iar când directoarea Serviciului de Finanţe Locale i-a spus că informaţia este secret fiscal a revenit şi a ameninţat că îi dă foc acesteia, stropind cu combustibil în incinta sediului Finanţelor Locale, relatează News.ro

„I-am comunicat domnului că datele solicitate reprezintă secret fiscal, dar că se poate adresa instanţei de judecată care să decidă asupra solicitării sale. A plecat din birou, a revenit peste cinci minute, a ameninţat că îmi dă foc, a stropit cu benzină în birou, în casierie, pe hol”, a povestit Simona Dolniceanu. 

Polițiștii l-au depistat și reținut rapid pe bărbat. Suspectul a fost dus la sediul unității de poliție, „în vederea clarificării situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale în consecință”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Urmărește-ne pe Google News