„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relație de concubinaj, ar fi amenințat că-și va lua viața. Polițiștii au început de îndată cercetările de căutare, în vederea identificării bărbatului în cauză, precum și a autoturismului cu care acesta obișnuia să circule”, a transmis Poliția Constanța.

Oamenii legii au stabilit că Ionuț a „sărit în apele mării” cu mașina Mercedes, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în jurul orei 1.56, de pe un postament de beton aflat sub podul care face legătura între strada Portului și insulița Mangalia, în portul Mangalia.

Scafandrii au scos mașina din apă, iar în ea era tânărul care și-a luat viața.

***

Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între orele 19.00 și 7.00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail la sos@antisuicid.ro.

Helpline DepreHUB: Pentru sprijin și prim ajutor psihologic puteți contacta hubul antidepresie, primul de acest fel din România, la numărul de telefon 037 445 6420 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea). Linia este deschisă nonstop. În cazul în care simțiți că sinuciderea este iminentă, apelați de urgență 112.

Urmărește-ne pe Google News