Adus în stare gravă la spital, David Dutch a fost, inițial, băgat în comă indusă, potrivit Marine Corps League din Pennsylvania.

Dutch este un fost marinar care servește drept comandant al detașamentului său din Liga Corpului Marin, a anunțat organizația.

„David și întreaga noastră familie suntem recunoscători în mod special celor care au intervenit de urgență și profesioniștilor din domeniul medical care i-au salvat viața, inclusiv echipelor Life Flight și de traumatologie”, a transmis familia victimei, într-un comunicat.

„De asemenea, transmitem cele mai profunde condoleanțe și rugăciuni pentru celelalte victime ale acestui tragic eveniment și familiilor lor”, se mai arată în comunicatul familiei lui David Dutch.

În ceea ce-l privește pe al doilea bărbat rănit la acel miting, James Copenhaver, în vârstă de 74 de ani, acesta rămâne în spital în stare gravă, dar stabilă, potrivit Spitalului General Allegheny.

Potrivitul guvernatorului din Pennsylvania, Josh Shapiro, bărbatul care a fost ucis în tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump, Corey Comperatore, era un fost pompier în vârstă de 50 de ani, care s-a aruncat asupra familiei sale pentru a o proteja în timp împușcăturilor.

Donald Trump a fost rănit sâmbătă, 13 iulie, la ureche, într-o tentativă de asasinare la un miting de campanie din Butler, Pennsylvania.

FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, ca fiind cel care a încercat să-l ucidă pe Trump.

Atacatorul a fost ucis de Secret Service. Pe lângă acesta, un spectator a murit şi alţi doi au fost grav răniţi.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News