UPDATE 20.22: Situația tânărului înjunghiat a fost clarificată.

Polițiștii susțin că altercația în care a fost acesta implicat a avut loc în parcul Politehnicii, iar după ce a fost înjunghiat, tânărul s-a refugiat la metrou de unde a fost preluat de ehipajul SMURD.

Medicii de la Spitalul Universitar au precizat că bărbatul a prezentat o plagă înjunghiată hemitorace stâng posterior. Este conştient, stabil, find operat de urgenţă.

UPDATE 19.50: Potrivit reprezentanților poliției a avut loc o altercație între două persoane iar una dintre acestea a înjunghiat-o pe cealaltă.

Reprezentanții ISU susțin că victima a fost preluată de pe peronul din stația de metrou Politehnica.

Victima nu a fost rănită grav, fiind în afara oricărui pericol.


O persoană aflată în zonă a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a sosit la locul atacului, i-a oferit primul ajutor victimei și a transportat-o la spital. Din primele informații bărbatul a fost înjunghiat în zona coastelor.

Polițiștii au deschis o anchetă și spun că, cel mai probabil, tânărul a fost atacat de cineva prin spate cu ceea ce pare a fi un cuțit.

Primele informații privind locația exactă în care a avut loc atacul sunt contradictorii. Unele informații spun că atacul a avut loc la metrou, iar alții spun că s-a produs în parcul de la intrarea în stația de metrou Politehnica.


Cum s-a schimbat viața Simonei Halep de când este numărul 1 mondial: ”Sunt mulți oameni în jurul meu, iar la restaurante patronii îmi plătesc notele”

Urmărește-ne pe Google News