Cei doi indivizi fac parte din clanurile din oraș și și-au reglat conturile în mijlocul a sute de oameni, a notat sursa citată. Atacul a avut loc în fața Primăriei Lugoj și a fost transmis live pe Facebook.

În imagini se vede cum agresorul îi cere cuiva să țină telefonul pentru a filma, după care se repede spre un individ din public îmbrăcat în cămașă albă, care era cu spatele la el, și îl lovește cu putere cu pumnul. Bărbatul lovit reușește să se retragă, apoi pulverizează un spray lacrimogen pentru a se apăra de individul care avea în mână un cuțit și care era sub influența alcoolului.

Atenție! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

În zonă, printre alții, erau și o mamă cu un copil în cărucior, dar și mai mulți lugojeni care au participat la spectacol.

Polițiștii au intervenit rapid și au dus la audieri mai multe persoane. „La data de 19.07.2024, în jurul orei 23:15, în timp ce desfășurau măsuri de ordine la un festival din Lugoj, polițiștii lugojeni s-au sesizat din oficiu cu privire la un conflict spontan izbucnit între două persoane. S-a procedat la imobilizarea și conducerea acestora la sediul poliției. În urma verificărilor, s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, l-a lovit cu pumnul în zona feței pe un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani”, a transmis Poliția Timiș.

După mai multe ore de anchetă, polițiștii au reținut pentru 24 de ore agresorul „bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Urmărește-ne pe Google News