Vineri dimineață, în jurul orei 7.40, în dreptul localității Partizani, de pe Brațul Sulina, s-a produs un accident naval. Două ambarcațiuni au fost implicate, în una dintre ele fiind trei persoane, iar în cea de-a doua, o singură persoană.

Potrivit informațiilor de la fața locului, conducătorul aflat singur în ambarcațiune nu ar fi observat-o pe cealaltă, în care se aflau trei persoane, trecând peste aceasta și răsturnând-o. Se pare că la momentul producerii accidentului în zonă era ceață densă.

Impactul a fost mortal pentru una dintre cele trei persoane din barcă, respectiv un localnic. În urma impactului, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, având leziuni incompatibile cu viața. Echipajul Ambulanței a constatat decesul acesteia.  

O ambarcațiune de pescuit, la bordul căreia se afla doar conducătorul acesteia, și o ambarcațiune de agrement ce avea la bord trei persoane, inclusiv conducătorul, au intrat în coliziune. În urma impactului ambarcațiunea de agrement s-a scufundat. Un pasager în vârstă de 34 de ani, localnic din Partizani, și-a pierdut viața. 

La fața locului au ajuns o șalupă ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea, precum și o ambarcațiune a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea. 

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare, investigațiile fiind coordonate de Căpitănia Zonală Tulcea și Poliția Transporturi Navale Tulcea pentru a se stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, se arată într-un comunicat al Autorității Navale Române. 

Urmărește-ne pe Google News