„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, de un bărbat, că o femeie de 43 de ani, din Oradea, soţia sa, aflată într-un apartament situat la etajul 5 al unui bloc de pe o stradă din municipiul Oradea, judeţul Bihor, ar ameninţa că se aruncă de la înălţime. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de ordine publică, rutieră, precum şi un negociator de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, alături de echipaje de urgenţă şi pompieri”, a precizat IPJ Bihor.

Cu ajutorul bărbatului, polițiștii au intrat în apartament, însă acolo nu au găsit pe nimeni.

„Femeia nu a fost găsită în apartament. Forțele de intervenție au căutat inclusiv pe acoperișul blocului, dar fără a găsi nici acolo nimic”, a transmis ISU Crișana.

După acest anunț, pompierii au început să dezumfle perna gonflabilă de siguranță, iar polițiștii au extins căutările femeii atât în bloc, cât și în împrejurimi, încercând să afle ce s-a întâmplat.

Într-un final, femeia a fost depistată în trafic, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Sânmartin din judeţul Bihor. 

Atât femeia, cât și soțul ei au fost conduși la sediul Poliţiei Municipiului Oradea, pentru audieri.

Poliţiştii orădeni au precizat că, din investigaţiile efectuate, s-a stabilit că femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni.

FOTO: ISU Crișana

Urmărește-ne pe Google News