Incidentul a avut loc după ora 21.00. Bărbatul s-a urcat pe un tren aflat în Piața Victoriei, cu un extinctor din care a și vrut să pulverizeze.

În imaginile surprinse de martori, se observă cum un polițist urcă după bărbat și încearcă să-l convingă să coboare singur. Cum bărbatul nu vrea să coboare, polițistul îl apucă cu forța de mâini. Cei doi se împing reciproc câteva momente, până când bărbatul este dat jos de pe tren și prins de cei aflați pe peron. Niciunul nu a fost rănit.

Separat, în altă stație de pe aceeași magistrală, Piața Romană, un alt bărbat a folosit un extinctor în metrou.

„Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate pe Magistrala 2, în intervalul 21:00-21:30, din cauza unor persoane care au tulburat liniştea publică. Unul dintre aceştia a urcat la Piaţa Victoriei pe un tren aflat în staţionare pentru a împrăştia substanţe dintr-un extinctor. Cealaltă persoană a pulverizat substanţe dintr-un extinctor într-un tren aflat în staţia Piaţa Romană”, anunţă, joi seară, Metrorex.

Călătorii aflați în trenul din Piața Romană și-au continuat călătoria cu un tren garat la cealaltă linie. Echipele Metrorex au alertat Poliția.

Urmărește-ne pe Google News