DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Bărbatul care s-a lăudat pe Facebook cu medaliile furate din casa fostului ministru Teodor Atanasiu, trimis în judecată: are 15 capete de acuzare

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Annapanna   •   20.06.2024, 18:04

Din acea casa el a facut live ,a aratat totul,proprietarul ar trebuii luat la raspunderi si inchis ptr abuz asupra copiilor minori Raul a aratat totul cu dovezi.Nu mai mințiti ca santeti terminati.Divinitatea face dreptate!!!

Annapanna   •   20.06.2024, 18:01

Nu mai mintiti poporul ca nu va mai merge!!!Raul e nevinovat.Se lupta cu ei ,cu corupții din 2011.Spuneti adevarul!!!!

GGCQVACIU   •   19.06.2024, 21:18

A amenintat politistii????:))))))))))))))Un tip slabut farta pistol cu mainile goale si ei s-au speriat?????Saracii:))))) Astia de aia umbla cate doi sa nu fie prosti fara pereche dar vad ca le este si frica de fac pe ei.In toata lumea asta multi ameninta politisti dar nu li se fac dosare penale pentru asta.Daca le este frica de Raul precis au facut ceva....ex.trafic de copii,trafic de organe,luare de mita.....droguri....Va suna cunoscut????Iar daca nu au facut nimic din ce am scris sa isi schimbe meseria.Ca sa fi politist trebuie sa fi om curajos si sa nu te lasi intimidat si sa nu plangi pe umarul justitiei corupte ca te-a amenintat Raul :)))))

GGCQVACIU   •   19.06.2024, 21:12

Psihiatria este centrul de condamnare la moarte a celor care sunt impotriva sistemului terminati cu prostiile.Nu a fost nici primul nici ultimul patriot care a avut acest tratament.

GGCQVACIU   •   19.06.2024, 21:09

Pai si de doi ani de ce nu a zis nimic Atanasiu?De ce tocmai acum a inceput mediatizarea 'cazului'.Ca nu aveti probe sa il trimiteti la parnaie si ati incalcat toate legile tinandu-l in arest de atatea luni?Cum a asteptat Atanasiu atata timp cu bunurile distruse??????????

K476   •   18.06.2024, 15:45

Un element antisocial. Fie in spital fie penitenciar, dar nu are ce cauta in societate. Trebuie izolat prin orice solutie.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close