DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Un bărbat cunoscut drept „antrenorul de genii” al copiilor, prins agresând sexual un minor de 14 ani, în casa lui din București

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Alex_Ionut88   •   22.07.2024, 17:22

Făptura asta sexofilă are un cinism care te scoate din minți. Cu atât mai mult merită pedeapsa maximă dar e cert că va fi eliberat condiționat. Gândiți-vă ce au trăit și simțit părinții copilului lor când au văzut că acesta se îndepărtează de familie și își petrece timpul cu această scursura.

letima   •   21.07.2024, 00:29

Cati alti copii a mai agresat? Si cum nu și-a dat nimeni seama pana acum? M-am uitat la pozele lui si arata ca un deviat cu ochi de ***. Cred ca trebuie sa începem sa solicitam teste psihologice si psihiatrice inainte de a lasa pe cineva sa lucreze cu copiii (educatoare, invatatoare, profesori, ingrijitoare, etc)

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

usernameGigel   •   20.07.2024, 22:34

Regele fitelor, antrenorul de genii, regina drogurilor... Mai jurnalistilor, ce-ar fi sa nu mai transformati infractorii in vedete, cu pseudonime inventate de voi. Numai printese, regine, regi, baroni, si ei abia stiu sa lege doua vorbe.

Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   20.07.2024, 21:09

Parcă văd că la proces va susține că pregătea abilitățile speciale sexuale ale copilului. Că de, sex worker e o meserie nobilă în ziua de astăzi.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close