”Sunt un om politic care și-a atins toate obiectivele, în politică, la fel cum mi-am atins toate obiectivele în cariera profesională. Am fost ministru al transporturilor în cinci guverne, am câștigat de două ori alegerile pentru Primăria Capitalei și de două ori alegerile prezidențiale. Sunt un om politic care putea să meargă acasă liniștit, pentru că am o pensie bună de la statul român, și puteam să îmi cresc nepoții”, a spus președintele PMP, la Ialoveni, în Basarabia.

El le-a mărturisit celor din sală că abia acum descoperă cum este să crești copii, mai ales copii mici, pentru că atunci când era el tânăr, nu a fost prezent foarte mult, când fiicele sale creșteau, pentru că era pe mare.

”Când aveam fetele mici, nu știam cum se cresc copiii. Eram pe mare, veneam și îi vedeam mai mari, mai mari. Acum am văzut ce înseamnă să crești copiii și tot respectul meu pentru Maria, femeia care a crescut doi copii, singură, când eu eram pe mare și tot eu mă văitam că e greu pe mare”, a mai mărturisit Traian Băsescu.

El a rememorat momentul în care era comandant de navă. ”Am comandat cea mai mare navă a României, mai mare decât cea a Uniunii Sovietice, un petrolier de 306 metri și eram foarte tânăr. Nava Biruința, de 157.000 de tone. Profesional, sunt un om care s-a împlinit, mai departe de acea navă nu puteam să ajung, pentru că nu exista alta mai mare în bazinul Mării Negre, și care ăs poată trece și strâmtorile Bosfor și Dardanele”, a spus el.

Pensionarii speciali de la SRI, Interne și Armată cu locuri bine remunerate și la universitățile de stat. Alexandru Călin Bădărău, 19 salarii de la stat și privat
Recomandări
Pensionarii speciali de la SRI, Interne și Armată cu locuri bine remunerate și la universitățile de stat. Alexandru Călin Bădărău, 19 salarii de la stat și privat

Ce țel și-a propus Băsescu, după ce a plecat de la Palatul Cotroceni: ”Vreau reunificarea Republicii Moldova cu țara”!

De când e bunic, Băsescu a descoperit ce greu se cresc copiii. ”Tot respectul pentru Maria!”

Liderul PMP a arătat că, de când  este senator, are mai mult timp liber decât atunci când era președinte, chiar dacă o parte din timp i-o ocupă nepoții. Astfel, și-a propus să își canalizeze toată forța și munca pentru reunificarea țării, unirea Republicii Moldova cu România. ”Este o datorie pe care o am”, a mai spus Băsescu, despre care a spus că este un obiectiv în care crede cu adevărat.

El a mai arătat că toată educația sa, mai întâi într-o casă de militari, și apoi în Academia Navală, a fost despre România adevărată.

”Mă îngrozește evoluția pe care o are Republica Moldova”, a afirmat Băsescu. ”Aveți partide pro-europene, care poropun cetățenilor și promit că vor fi membri ai Uniunii Europene. Nu aveți niciun politician care să vă fi spus când, pentru că, nimeni, niciodată nu a promis un termen, când va intra Republica Moldova în Uniunea Europeană”, a mai afirmat Traian Băsescu.

Fostul președinte al României a vizitat două centre raionale din Republica Moldova și a discutat cu cetăţenii.

Ultima vizită efectuată de Traian Băsescu în Republica Moldova a fost pe 25 iunie, când a participat la Congresul de constituire al Partidului Unităţii Naţionale. Tot atunci, Băsescu a fost desemnat şi preşedinte de onoare al PUN.

Problema României: avem copii nesimțiți. Să le fie și la bugetari rău!
Recomandări
Problema României: avem copii nesimțiți. Să le fie și la bugetari rău!

Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au solicitat cetăţenia Republicii Moldova, cetăţenia fiindu-le acordată pe 9 iunie 2016. Cererea a fost soluţionată în numai trei luni, deşi termenul legal este de un an. Ulterior, Ppeședintele Republicii Moldova, Igor Dodon a semnat decretul privind retragerea cetățeniei Republicii Moldova lui Traian Băsescu. Liderul PMP se judecă încă în instanță pentru cetățenie.

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.