”M…ie, Il-Egal! M…ie, Il-Egal! M…ie, Il-Egal!”, cu aceste scandări au fost răsplătiţi componenţii trupei Il-Egal în timpul reprezentaţiei pe care o dădeau într-un club bucureştean. Scos din sărite de  cuvintele grele care le erau adresate, unul dintre cei care se producea pe scenă alături de trupa Il-Egal a ripostat şi a lovit cu capul în gură un tânăr care înjura de mama focului. Atunci, s-a declanşat o bătaie generală în care s-au împărţit cu generozitate pumni, picioare, dar şi lovituri cu sticle – devenite adevărate arme albe –  culese de pe mese.

Martori la toată nebunia au fost şi cântăreţii Alex şi Marijuana, care au privit însă cuminţi, de la mesele lor, întreg spectacolul dat de publicul încins de muzică şi băutură.
Când poliţiştii chemaţi să restabilească ordinea strângeau buletine de la combatanţi pentru a-i identifica pe bătăuşi, în local şi-a făcut apariţia şi Sişu care, probabil, urma să cânte pe aceeaşi scenă. După ce răniţii au fost scoşi din club şi, mai apoi, urcaţi în ambulanţele SMURD, hip-hoperii şi-au continuat recitalul în faţa unei asistenţe mult diminuată.

Urmărește-ne pe Google News