Scandalul s-a petrecut în timpul festivităților dedicate zilelor orașului Cernavodă, în timp ce pe scenă se afla manelistul Babasha.

A fost un conflict între unul dintre participanții la eveniment și polițiștii locali.

Potrivit imaginilor disponibile pe rețelele sociale, bărbatul a împărțit pumni și picioare, iar la un moment dat a lovit o polițistă de la Poliția Locală din Cernavodă. I-a aplicat un pumn în zona feței, iar femeia s-a dezechilibrat și a căzut.

@ralucacalin02 #foryou ♬ sunet original – Raluca Calin02

Ulterior, au intervenit alți patru angajați ai Poliției Locale, care au reușit să-l imobilizeze pe individ.

Femeia a fost preluată de medici și transportată la spital.

@gascu17 Un barbat a batut un doi polisti (o femeie si un barbat ) babasha a inceiat concertul complet #babasha #cernavoda ♬ sunet original – Gașcu Mondialul❤️

Agresorul a luat și el bătaie

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, obținut de Ziarul Amprenta, se poate observa cum bărbatul agresiv și-a primit la rândul său „pedeapsa”. În imagini se poate observa cum mai mulți bărbați coboară de pe scenă și îl lovesc pe bărbatul care a început scandalul și care a întrerupt concertul.

La scenele oribile au asistat și zeci de copii.

Agresorul a fost reținut, iar cazul este în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Bărbatul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar procurorii urmează să afle exact de la ce a pornit totul.

Babasha și-a întrerupt concertul în momentul în care scandalul a degenerat, iar evenimentul a continuat după ce bărbatul a fost imobilizat.

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, a cântat alături de Chris Martin la concertul Coldplay, care a avut loc pe 12 iunie, pe Arena Națională din București. Într-un moment neașteptat, publicul a început să îl huiduie pe manelist. Babasha a urcat pe scenă și la al doilea concert Coldplay, iar spectatorii l-au aplaudat.

Urmărește-ne pe Google News