DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Bătălia de la Nassiriya, în varianta relatată de Ciucă: „Trebuia să anihilăm inamicul cucerind teritoriul metru cu metru”. Ce spun generalii italieni

« Înapoi la articol

Comentarii (23)

Danutzul71.   •   13.09.2024, 12:24

Sper sa fie ultimul militar care are "aspiratii" la o functie in stat, daca celor din armata li se permite sa iasa la pensie de la 45 ani, sa zicem cu o pensie minima de 1000 euro, inseamna ca pana cand ies eu la pensie la 65 ani, statul le plateste 240.000 euro...De ce? Daca tot au astfel de beneficii (sa nu faca firme, politica, etc) atunci sa li se interzica sa faca politica toata viata lor.... Ca o cheste, am fosti colegi de liceu deja pensionari din armata, care aveau afaceri "de familie" dar ei se ocupau de ele, pentru ca aveau timp si erau "odihniti" , eu ajung acasa dupa ora 18 si ajung si obosit, ca la privat nu poti "pacali" munca...trebuie sa performezi!!!!

beldeanioan   •   11.09.2024, 14:02

Ce inteleg eu din cele citite: Nicolae Ciuca este un soldat disciplinat care nu face nimic despre care nu i se spune ca este permis. Asta trebuie sa faca un soldat din judetul Ianca! Cinste lui !

sormar   •   10.09.2024, 10:59

Săracul de el, alt erou închiupuit. Mai era unul care cerea certificat de erou cu rol determinant în revoluţie şi care când a fost demascat a renunţat la idee, dar nu înainte de a-l fi dat afară pe cel care a îndrăznit să-l demasce. Cât de penibil trebuie să fii ca PNL-ist, să vii cu un asemenea exemplar drept candidat la preşedenţie...?

vasile_69   •   10.09.2024, 10:48

Cum sa i ajute Ciuca pe militarii italieni, cand el nu este in stare sa faca ceva pentru rezervistii romani care i faceau treaba in tara cand el si pilosii din teatru pazeau drumuri prin Irak in cadrul turismului militar, fapt pt care primeau bani din toate partile !!! Sa ti fie rusine bai tradatorule plagiator !!!

Dymy   •   10.09.2024, 10:14

Armata troleza a lui ciuca vad ca se lupta la greu cu minusuri la critici 😂😂. Bai prostilor platiti la clickuri date probabil , vedem noi la vot !

bogy_692003   •   10.09.2024, 08:39

Of DOAMNE! "Inamicii" aia isi aparau tara impotriva invadatorilor! Cand Doamne ne-om trezii la realitate?

Nexus   •   10.09.2024, 08:29

N ai cu cine......un plagiator ascuns.....un mincinos gogonat un lider care NU inspira pe NImeni...

Nexus   •   10.09.2024, 08:06

Offf, cata rautate si rea intentie fata de acest general pensionar, sef de partid, sef la Senat, plin de decoratii si de minciuni gogonate.....Despre plagiatul lui ascuns de procurori NU mai pomenim NImic.......NU are nici o calitate acest general de carton.....ca si PNL

Trandafir   •   10.09.2024, 07:20

Ostasul in slujba tarii s-a remarcat ca ostas in slujba americanilor.

Libertador   •   10.09.2024, 02:03

Râdem, glumim, dar după toate dovezile asistăm la un episod rușinos al armatei române. Acela în care un ofițer de rang înalt nu numai că a acționat cu lașitate absolută într-un moment în care trebuia să-și sprijine compatrioții care i-au cerut ajutorul (indiferent ce ordine ar fi avut sau nu din țară!), dar a dovedit și un caracter abject, mințind cu nerușinare în legătură cu participarea lui la schimburi de focuri și la orice fel de angajament activ al unității sale în ambuscade. Că același ofițer minte și cu privire la plagiatul lui de doctorat (dovedit) nu mai miră deci pe nimeni, dar faptul că acest individ, bine hrănit și cu mari probleme în vorbirea liberă, și-a promovat o carte insipidă cu milioane de euroi din banii noștri, doar pt. a candida la președinția țării, ar trebui să fie resimțit de toți românii, nu doar de către armată, drept o trădare națională și o jignire a fiecăruia dintre noi (la fel și pt. Iohannis, a cărui creație politică este această nulitate de om).

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close