Prima care a renunţat la şcoală a fost Bianca Drăguşanu: “Şcoala nu este pentru Bianca Drăguşanu. Dacă ar vrea să muncească, ar fi şi pentru ea. A venit la cursuri doar două săptămâni. Nu i-am cerut niciun fel de explicaţii. Poate s-a speriat şi i s-a părut prea greu“, a declarat, pentru Naţional, Vlad Ionescu.

Exemplul Biancăi a fost urmat şi de asistenta lui Mihai Morar, care a renunţat şi ea câteva săptămâni mai târziu. Blonda susţine că nu mai avea timp să meargă la şcoală, fiind ocupată cu emisiunea de la Antena 2 şi cu prezentările de modă.

O altă vedetă care nu a reuşit să ţină pasul cu lecţiile este fosta soţie a lui Liviu Vârciu. Bruneta a demonstrat că este o elevă silitoare doar două luni, pe parcursul cărora a fost destul de activă la cursuri. “E adevărat că am fost mai rar din lipsă de timp. Sper să pot recupera orele pierdute“, ne-a declarat Adelina Pestriţu.

Singura vedetă care a reuşit să facă o impresie bună profesorilor a fost Cristina Spătar. “Cristina este foarte serioasă. Şi-a văzut de treabă până la ultima înregistrare, care a avut loc săptămâna trecută. În decembrie, Cristina va primi diploma“, ne-a spus Vlad Ionescu.

El a mai adăugat: “Toate şi-ar dori să fie Mihaela Rădulescu. Ce nu ştiu ele este că Mihaela a muncit foarte mult. Bănuiesc că nu au răbdare să înveţe”.

Citeşte şi: Bianca: “Între mine şi Violeta nu se poate face comparaţie. Ea rămâne o copie”

Cătălin Botezatu: „Bianca Drăguşanu şi Mihaela Rădulescu sunt nişte dive”

Urmărește-ne pe Google News