În acest dosar, polițiștii bucureșteni au făcut azi-dimineață, de la ora 7.00, șase percheziții domiciliare.

„În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat oficial.

Doi dintre cei patru suspecţi vizaţi sunt Bianca Drăgușanu și un fost polițist local, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

În acest moment, Bianca Drăgușanu se află la sediul SICE Sector 4 pentru audieri.

Potrivit surselor Libertatea, aceştia aduceau haine de lux (blănuri, paltoane, geci din piele, etc) din Turcia şi le vindeau prin intermediul firmei ei (Bella Farfallina SRL), sub marca proprie (Boutique Leather & fur), fără a declara veniturile la stat.

Hainele erau expuse într-un magazin din Șoseaua Berceni, fiind vândute exclusiv pe site, atât în ţară, cât şi în străinătate.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală”, a precizat Poliția Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News