„Vă amintiţi că a spus că cel mai bun lucru de făcut este să vă injectaţi puţin înălbitor în braţ? Asta a spus el. Şi a vorbit serios. Mi-aş fi dorit să fi făcut-o el însuşi un pic”, a spus Joe Biden, vineri, în timpul unui eveniment electoral din California.

În 2020, la începutul pandemiei, Donald Trump s-a întrebat dacă „injectarea în interiorul” corpului uman a unui dezinfectant precum înălbitorul sau alcoolul izopropilic poate proteja împotriva COVID-19.

Nu este prima dată când Biden ironizează aceste declarații ale republicanului. Liderul de la Casa Albă a afirmat pe 24 aprilie că Trump şi-a injectat probabil înălbitor şi „totul s-a dus în părul lui”.

În comentariile sale de vineri, Biden a glumit și în legătură cu ceea ce el a numit „scrisorile de dragoste” ale lui Trump de la liderul nord-coreean Kim Jong-un. Președintele american s-a referit însă, din greșeală, la liderul de la Phenian ca fiind preşedintele Coreei de Sud.

Donald Trump a avut un schimb de scrisori cu Kim Jong-un și a păstrat copii ale acestora într-un dosar în Biroul Oval.

Joe Biden și Donald Trump se vor confrunta la alegerile prezidențiale din noiembrie, fiecare dorind să obțină încă un mandat la Casa Albă.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News