DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Bill Gates, despre problema numărul 1 cu care se confruntă tinerii din ziua de azi: „Răul este făcut”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Zhv123   •   08.09.2024, 11:55

Până nu va fi cultura la un nivel ridicat nu se va poate face nimic! Prostia sa văzut în pandemie la rang de instituții pe întreg globul pământesc! Cultura va rezolvă problema,nu interdicțiile sau late metode artificiale!😊♥️🌄

MAMIRA   •   07.09.2024, 17:27

"Bill Gates is the biggest private owner of farmland in the United States" ...dezinformarea prin care le sugeram tinerilor, oamenilor in general ca serviciile, iluziile sunt importante iar proprietatea nu mai are nicio importanta...astfel vor accepta mai usor sa se multumeasca cu iluzii...

bebelusul76   •   07.09.2024, 10:43

„În zilele noastre credința democrației în sine și pretenția sa de a informa oamenii intră în coliziune cu faptul că propaganda are un cu totul alt mecanism, implementând o realitate diferită a informației, faptele ajungând să fie considerate reale doar dacă sunt livrate de către propagandă. Astfel, propaganda ajunge să fie creatoare de adevăr deoarece pune la dispoziția oamenilor pe care-i influențează semnele și indiciile adevărului. Pentru omul modern propaganda este cea care chiar creează adevărul. Aceasta înseamnă că adevărul devine neputincios dacă nu este sprijinit de propagandă!” *** O minciună este o minciună chiar dacă toți o cred. Adevărul este adevăr chiar dacă nimeni nu îl crede. Învățătura înseamnă lumină și neputința de a fi manipulat înseamnă libertate și cunoaștere. Nimeni nu este mai lipsit de speranță decât sclavul care se crede LIBER!

K476   •   07.09.2024, 01:51

Pe wikipedia, o echipa de maghiari filtreaza tot ce se scrie despre romania si romani in limba engleza. In limba romana este ok, doar in engleza s-au mobilizat sa stearga tot ce nu le convine indiferent de adevarul istoric. Teoria lor este ca nu au existat romani in transilvania pana ieri si romanii nu ar fi urmasii dacilor, de parca cunostintele arhaice despre plante medicinale, radacini, mitologie, marturii despre Zalmoxe si daci ar fi venit de la Roma. Nici o dovada nu are valoare pentru ei. Au sters tot. Wikipedia a ajuns o sursa lipsita de incredere. Si la Cipru este o problema asemanatoare.

Realist2023   •   06.09.2024, 17:46

Bineinteles ca Gates are dreptate, pe de o parte IA ne va deveni indispensabil, pe de alta parte tocmai d-aia dezinformarea generata cu AI va fi tot mai credibila !! Efectiv in mass-media www n-o sa mai stii sa distingi intre real si falsificat - si ori va dura prea mult ori va fi prea dificil ca sa verifici adevarul.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close