Cheltuieli ale echipei, structurilor şi companiilor de stat subordonate lui Boc, care n-au scăzut, ci au crescut cu 12%: limuzine, coloane oficiale (ieri, vreo patru miniştri, plus suitele, s-au plimbat la Chişinău), chirii pentru funcţionarii-clienţi, excursii, chermeze etc.Altfel spus, Boc a păţit-o precum căţeluşul din pţzioarele copilăriei: “El se jură că nu fură/Dar l-am prins cu raţa-n gură”. Şi asta nu-i totul. Banii publici continuă să se scurgă în contracte oneroase. Tocmai s-a ivit şi o năzbâtie suspectă: un site de internet costând 500 milioane de euro! Într-un an, România a încasat vreo 13 miliarde de euro, din cele 19 ale împrumutului de la FMI, BM şi CE. Plus alte miliarde de pe piaţa bancară. În nici un caz n-au fost înghiţiţi doar de pensii şi salarii. Nici de rezerva BNR, iar de investiţii generatoare de locuri de muncă nu-i cazul. Atunci, unde- s? Cabinetul chiar vrea să ducă ţara în insolvenţă, s-o amaneteze pe generaţii întregi?!
Unul din motivele pentru care majoritatea guvernamentală a respins în Parlament Raportul TVR, Consiliul de administraţie fiind ca atare demis, n-au fost calitatea slabă a multor programe şi nici cheltuielile nesăbuite. Ci faptul că Boc n-a avut spaţiu rezervat în grilă spre a-şi prezenta naţiei periodic politica sa isteaţă şi marile ei “succesuri”. Halal!
La ce secție de votare votezi duminică și cum poți vota dacă nu ești în localitatea de domiciliu pe 24 noiembrie la alegerile prezidențiale!