Bogdan Dănilă a obținut o stea Michelin în urmă cu doi ani, când era bucătar șef la restaurantul Clocktower din New York, iar acum propune redeschiderea apetitului pentru fine dining cu restaurantul Pastel.
Noul restaurant, localizat în cadrul hotelului Meridian din Cluj-Napoca, promite „o experiență cuprinzătoare, bazată pe cele mai bune ingrediente și cele mai noi tehnici, într-o abordare artistică a prezentării, cu un serviciu personalizat, orientat către client, și cu o excepțională atenție la detalii”, scrie în comunicatul transmis de restaurant.
Potrivit sursei citate, meniul european al restaurantului reflectă experiența și călătoriile culinare pe întreg mapamondul ale bucătarului Bogdan Dănilă.
„De la celebrul Beef Wellington, pus în valoare de gustul ciupercilor de pădure recoltate din regiune și servit cu un sos catifelat de trufe, la Parfait-ul de foie gras cu chutney de portocală roșie și salată apio, acompaniat de vafe cu Matcha, și până la surprinzătorul desert asamblat din texturi și arome de ciocolată, fructul pasiunii și ulei de mentă, meniul restaurantului Pastel este o invitație extrem de convingătoare la festin”, se arată în comunicatul de presă.
Meniul de vinuri numără peste 90 de etichete românești și internaționale, printre care și vinuri exclusiviste, multe dintre ele ediții și vintage-uri rare din România.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro