„SCJU Sibiu a fost notificat în această dimineaţă la ora 9.18, printr-un email transmis de SC Ansamble Catering & Services SRL, societate care a fost desemnată să presteze serviciile de preparare şi livrare a hranei în regim de catering pentru pacienţii internaţi şi medicii de gardă, că, începând cu masa de prânz de azi, 6 mai 2023, vor înceta prestarea serviciilor mai sus menţionate”, a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.
„Ca urmare, conducerea spitalului a acţionat rapid cu scopul de a preveni o situaţie de criză şi a ajuns la un acord cu reprezentaţii S.C. Bliss S.R.L. care va furniza hrana pacienţilor, începând cu prânzul de azi”, se mai arată în comunicat.
În aceste condiții, pentru asigurarea serviciilor de preparare şi transport hrană, spitalul va încheia un contract prin negociere fără publicare prealabilă, valabil până la organizarea unei noi licitaţii.
Managerul spitalului, medicul Daniel Chelcea, a declarat că fostul furnizor de mâncare a fost reclamat în mai multe rânduri de bolnavi pentru calitatea slabă a hranei.
„Am căutat soluţii alternative, tocmai pentru a fi pregătiţi în eventualitatea unei astfel se situaţii şi le mulţumim partenerilor de la Super Mama, pentru deschidere şi disponibilitate. Sprijinul pe care l-am primit a fost decisiv în rezolvarea acestei situaţii şi suntem convinşi că această schimbare va îmbunătăţi atât calitatea produselor pe care le primesc pacienţii, cât şi modalitatea de servire“, a precizat Chelcea.
Spitalul din Sibiu le dă pacienţilor pacienţilor hrană adusă de la firme de catering din cauză că nu mai are o cantină proprie, funcţională, unde să pregătească mâncarea.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro