Michael Esposito, tatăl celor patru copii, a fost arestat, în 2021, după ce tânăra a susținut că a încercat să-i spargă ușa când și-a dat seama că ea a descoperit dispozitivul și cardul de memorie din interior, „pe care erau sute de clipuri”.

Poliția a confirmat că a găsit „sute de înregistrări” ale ei, o parte în care tânăra apărea dezbrăcată.

Femeia a devenit suspicioasă după ce l-a văzut frecvent pe Esposito umblând la detectorul de fum din dormitorul ei: „Îmi spunea în mod constant că trebuie repoziționat”. După 3 săptămâni, ea a aruncat o privire mai atentă și a descoperit camera ascunsă în interior.

Când cel care a angajat-o a vrut să intre pesta ea, „a trebuit să scap pe o fereastră”. În prima noapte „a dormit pe stradă, într-un tufiș”, a declarat avocatul ei, Zachary Holzberg.

Soții Esposito stăteau în casa părinților lui Danielle, soția lui Michael, în cartierul rezidențial Tottenville, în timp ce conacul lor din apropiere, de 2,3 milioane de dolari, era în renovare.

Bărbatul, care deține trei francize LaRosa Grill, a fost luat în custodie sub suspiciunea de „supraveghere ilegală”, care presupune o pedeapsă maximă de patru ani de închisoare. A fost eliberat cu condiția a doi ani de probă și să urmeze consiliere.

La procesul civil de patru zile din această lună, de la Tribunalul Federal din Brooklyn, Andrade a depus mărturie timp de trei zile.

Un juriu din Manhattan i-a acordat bonei 780.000 de dolari drept „daune pentru suferință emoțională” cauzată de Esposito și de soția lui, și 2.000.000 de dolari ca „daune punitive împotriva tatălui”.

„Nu este suficient pentru întreaga situație prin care am trecut în acești trei ani. Trauma pe care mi-a provocat este ireversibilă”, a declarat bona.

În procesul ei, columbianca a explicat că a petrecut „sute de ore de formare la Cultural Care Au Pair” pentru a obține un loc de muncă în SUA.

Kelly Andrade, care locuiește acum în New Jersey, este căsătorită de doi ani. A declarat că vorbește „pentru a încuraja multe bone și alți imigranții care au fost victimele abuzurilor. Nu vă fie teamă să vă raportați agresorul”.

Urmărește-ne pe Google News