Lui Ionuţ Dolănescu nu i-a fost deloc uşor să organizeze evenimentul. Trei lăcaşuri de cult au refuzat creştinarea, pe motiv că preoţii de aici nu doresc ca biserica lor să devină un punct de atracţie pentru presă.

Astfel, după ce Dolănescu a fost respins la Căldăruşani, Caşin şi Snagov, interpretul şi partenera lui, Doina, vor merge să-l creştineze pe fiul lor la Biserica Sfântul Gheorghe din Bucureşti. Nu toată lumea a primit cu bucurie vestea botezului.

Dragoş, fratele lui Ionuţ, cu care cântăreţul e în conflict din cauza averii lăsate de tatăl lor, Ion Dolănescu, s-a enervat cumplit atunci când a aflat data evenimentului. Motivul: mâine se împlinesc cinci ani de la moartea soţiei lui.

Vor face nuntă anul viitor

Mai mult, Ionuţ i-ar fi promis că nu va organiza nici un fel de petrecere până în luna martie a anului viitor, atunci când se face un an de la moartea tatălui lor. Însă noua sarcină a Doinei a încurcat din nou planurile lui Ionuţ. Ea va naşte anul viitor în aprilie şi, se pare, în vara lui 2010, cei doi vor să organizeze cununia religioasă în aceeaşi zi cu botezul celui de-al doilea copil al lor. Ionuţ şi Doina sunt cununaţi civil de aproape un an

Dragoş, preşedinte în Costa Rica?

Chiar dacă nu a fost invitat la botez, Dragoş Dolănescu (foto), fratele lui Ionuţ, are, totuşi, motive de bucurie. El e implicat de mai multă vreme în politica din Costa Rica, acolo unde locuieşte, şi a fost propus, recent, de formaţiunea din care face parte, la funcţia supremă în stat.

“Va ajunge un om mare, dacă îl ajută Dumnezeu”, a declarat Margarita Valenciano, mama lui Dragoş, ieri, pentru Observatorul Antenei 1.

Urmărește-ne pe Google News