Într-un videoclip publicat joi pe reţelele sociale, rockerul american Bruce Springsteen a făcut apel la un vot pentru candidata democrată.

„De la Războiul Civil, această mare ţară nu a fost poate niciodată atât de divizată politic, spiritual şi emoţional ca acum (…). Donald Trump este cel mai periculos candidat la prezidențiale din viața mea”, a declarat artistul în vârstă de 75 de ani, pe Instagram.


Acest sprijin din partea cântăreţului american nu este o surpriză. În 2020, muzicianul a susţinut Partidul Democrat, făcând apel la un vot pentru Joe Biden.

În 2021, el a scris împreună cu Barack Obama o carte, intitulată „Born in the USA”, şi a lansat un podcast cu fostul preşedinte american.

Bruce Springsteen nu este primul artist care o susţine pe Kamala Harris. Katy Perry, Beyonce, George Clooney şi Ariana Grande au îndemnat toţi la vot pentru adversara lui Donald Trump.

Cea mai mare susţinere a venit din partea lui Taylor Swift, care în septembrie anul trecut a descris-o pe candidata democrată drept o „războinică”.

Urmărește-ne pe Google News