Suspectul principal este un muncitor polonez în vârstă de 40 de ani, Jerzy Jozef D., care se află în prezent în arest preventiv. Descoperirea șocantă a fost făcută în apartamentul său din Verl, Renania de Nord-Westfalia.

Identitatea victimei este încă necunoscută

În acest moment, nu se știe dacă victima este bărbat sau femeie. O autopsie urmează să fie efectuată cât mai curând posibil pentru a clarifica acest aspect, conform sursei citate.

Vecinii îl descriu pe inculpat ca fiind în general liniștit și prietenos. Cu toate acestea, se pare că devenea agresiv atunci când consuma alcool.

„Muncea foarte mult. Dar trebuia să știi cum să te porți cu el, pentru că atunci când bea, devenea agresiv”, a declarat un vecin al inculpatului, pentru Bild,

Suspectul locuia singur de doi ani într-o clădire cu trei etaje pe strada Humboldt. Vecinii îl vedeau rar, de obicei plecând cu bicicleta sau așteptând devreme un microbuz care îl ducea la un șantier.

Polițiștii inițial anchetau doi bărbați

Potrivit Bild, incidentul a ieșit la iveală sâmbătă, când martorii au auzit o ceartă la gara din Verl. În timpul disputei, suspectul ar fi afirmat că a ucis pe cineva.

Poliția a arestat doi bărbați: pe Jerzy Jozef D. și un german în vârstă de 33 de ani din Verl. Cel din urmă a fost eliberat ulterior.

În urma declarației polonezului, procuratura din Bielefeld a ordonat percheziționarea apartamentului său. Operațiunea poliției a durat toată noaptea.

Autopsia se poate realiza după dezghețarea rămășițelor

Anchetatorii speră că autopsia, programată pentru luni, 15 octombrie, va dezvălui identitatea victimei și cauza morții. Rezultatele vor determina și dacă se va cere un mandat de arestare pentru Jerzy D.

Poliția investighează cazul ca pe o infracțiune de omucidere. Până în prezent, suspectul nu a făcut nicio declarație cu privire la acuzațiile aduse.

Urmărește-ne pe Google News