Edilul a mai precizat, totodată, că nu se va renunța la subvenția la gigacalorie pentru locuitorii Capitalei.

„E o decizie pe care o s-o luăm împreună cu Consiliu General. Cetățenii plătesc 330 de lei și noi plătim restul până la 1.000. În mod cert, Primăria va plăti atât timp cât sistemul este încă nefuncțional. Primăria va plăti parte din costul gigacaloriei. Dacă pentru populație o să rămână 330 sau o să mai crească puțin, asta o să decidă Consiliul General”, a spus Nicușor Dan.

Ce a transmis Termoenergetica București

În această săptămână, compania Municipală Termoenergetica București a început încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică. Totodată, se efectuează și probe de presiune la instalaţiile interioare.

„Rugăm clienţii companiei să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Vă reamintim că este obligaţia asociaţiilor de proprietari de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor”, a transmis Termoenergetica, prin intermediul unui comunicat.

Urmărește-ne pe Google News